Duaal student accountancy AGZ: Controlepraktijk Woerden/Zwolle/Maastricht

Ben jij een duaal student accountancy die werkelijk iets wil bijdragen?

Accountants voor de gezondheidszorg (AGZ) groeit en is op zoek naar een student-accountant voor op de controlepraktijk voor de vestigingen Woerden, Zwolle en Maastricht. Volg jij een duale accountancy opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende werkplek waar je de kans krijgt om de vele facetten van het vak te ontdekken? Ja en ja? 

Dan is AGZ op zoek naar jou!

Wie ben jij? 

Je bent een leergierige en ambitieuze duaal student accountancy die op zoek is naar uitdagende en leerzame werkplek. Daarnaast ben je communicatief vaardig, een echte teamspeler en krijg jij er energie van om onze klanten een verrassend goede service te bieden, door goed te luisteren en actief mee te denken. Je bent beschikbaar vanaf begin februari 2022 voor 24 uur per week. 

Wie zijn wij? 

AGZ is al bijna 20 jaar actief binnen de gezondheidszorg. Wij helpen onze klanten (met een hart voor zorg) met grote vakkennis en kwalitatief hoogwaardige advisering vernieuwende stappen te zetten. Met grote betrokkenheid en gedrevenheid staan wij klaar voor onze klanten om te klankborden, mee te denken en aan-/ door te pakken. Dit doen wij vanuit onze drie vestigingen in Woerden, Maastricht en Zwolle. 

Wij zijn een fijn kantoor, al zeggen wij het zelf. Naast hard werken is er meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid. Er is een open cultuur; de partners zitten tussen de teamleden en springen in waar nodig. Wij doen het samen. AGZ werkt niet alleen voor de zorg, maar we hebben bovendien zorg om elkaar! Een gezonde balans tussen werk en vrije tijd vinden wij heel normaal. Dat betekent ook reële werkverwachtingen en een dito planning. Overwerk is geen regel maar een uitzondering.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een werkplek waarin je mee kunt kijken én werken met de werkzaamheden van een accountant in de controlepraktijk. Binnen een veilige leeromgeving mag je je verworven theoretische kennis en vaardigheden in de praktijk toepassen onder de begeleiding van een ervaren collega. Vanzelfsprekend ontvang je hiervoor een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden en is er naast je eigen opdracht de ruimte om het bedrijf breder te ontdekken en jezelf te ontwikkelen. 

Een kijkje in jouw toekomstige agenda 

*Deze agenda dient slechts ter illustratie. Een andere weekindeling i.v.m. colleges is mogelijk. 

Informatie en/of solliciteren? 

Heb jij nog vragen? Bel of stuur een mailtje. Of mail direct je enthousiaste motivatie met c.v. Wij kijken er naar uit! 

Telefoonnummer 030-3074960 | e-mail HR@agz.nl

Terug naar vacatures