Managementrapportages zijn een effectieve manier om inzicht te krijgen in uw onderneming. Wij sparren met u over het inrichten van deze rapportage (dashboards), zodat u actuele informatie heeft waarop u uw beslissingen op kunt baseren op korte en op lange termijn.

Denk hierbij aan de volgende producten:

 • Vertaling van strategie en doelstellingen in een financieel plan voor het komende jaar (budgettering).
 • Periodieke managementrapportages met prognoses, die gebaseerd zijn op de specifieke wensen van uw onderneming.
 • Investeringsanalyses en rendementsberekeningen op investeringen.
 • Ondersteuning door een financieel deskundige bij het begrijpelijk maken van de rapportages.

U komt in elke fase van uw onderneming in aanraking met financieringsvraagstukken. Een maat wil toe- of uittreden, u wilt een apotheek of zorginstelling overnemen. Wat nu? Hoe moet bijvoorbeeld de goodwill berekend en betaald worden?

AGZ is bekend met systematiek en weet welke methode de beste is voor welke situatie en stelt hiervoor een plan op. Ons team is u behulpzaam bij het opstellen van de prognoses en opstellen van liquiditeitsbegrotingen. Op deze manier wordt de financieringsbehoefte in kaart gebracht en begeleiden wij u bij de afronding van de kredietaanvraag en de aangeboden voorwaarden van de financiering.

Is de gekozen rechtsvorm nog steeds passend bij uw actuele situatie en de huidige marktomgeving? Moet de maatschap de bv in, of juist eruit? Wat zijn de fiscale consequenties? Trajecten waar wij u graag over  adviseren en in begeleiden, zodat u een optimale keuze kan maken.

U kunt rekenen op ons gedegen advies bij het aangaan van een samenwerkingsverband, bij bedrijfsoverdrachten of wanneer u op zoek bent naar een rechtsvorm die het beste bij uw onderneming past.

 • Koop of verkoop
  Een bedrijf kopen of verkopen is een ingrijpende beslissing, zowel zakelijk als privé. Voor de verkoop moet het juiste moment worden gekozen. AGZ staat u bij om de ondernemingsrisico’s zoveel mogelijk uit te bannen. Alle financiële en fiscale aspecten die te maken hebben met bedrijfsoverdracht komen aan bod.
 • Bedrijfsovername
  Tijdig beginnen met het overdragen van uw bedrijf is van groot belang. Het traject van een bedrijfsovername kan soms wel vijf tot tien jaar duren. Daarom werkt AGZ met een duidelijk stappenplan voor de koop of verkoop van een bedrijf. Bij AGZ kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en parate kennis.
 • Ondernemingsstructuur en bedrijfsoverdracht
  Het kan zijn dat de ondernemingsstructuur van een bedrijf niet voldoende is voorbereid op de beoogde bedrijfsopvolging. De noodzakelijke reorganisatie van de ondernemingsstructuur vraagt tijd. Als die tijd er niet meer is, wordt de bedrijfsopvolging onnodig moeilijk. De bedrijfsopvolging vereist daarom een nauwkeurige planning.

Door de wijzigingen in wet- en regelgeving vormt vastgoed een belangrijk aandachtspunt in de dienstverlening met name bij zorginstellingen. Tijdig, juist en volledig inzicht in de kwaliteit van de huisvesting, de verwachte uitgaven en de financiering zijn van essentieel belang. Wij staan u hier graag bij terzijde.

contact met agz

Hebt u een vraag of opmerking? Vul dan het contactformulier in.
U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK