vacature: Controleleider AGZ – Utrecht/ Zwolle

Ben jij een accountant die werkelijk iets wil bijdragen?

Accountants voor de gezondheidszorg (AGZ) groeit en is op zoek naar een controleleider voor de vestiging Utrecht/ Zwolle. Ben jij op zoek naar een rol vol betekenis? Kom jij het beste tot je recht in een groeiende organisatie en ben je een echte motivator die zijn team laat excelleren? Ja, ja en ja? Dan is AGZ op zoek naar jou!

Wie ben jij? 

Je belangrijkste drijfveer is het ontwikkelen en onderhouden van een langdurige relatie met onze zorgklanten. Daarnaast ben je uiteraard verantwoordelijk voor het accountantsdossier binnen je gecombineerde portefeuille van controle- en beoordelingscliënten. Hierbij signaleer je knelpunten en kansen, om op basis daarvan voorstellen te doen. Enerzijds ter verbetering van de dienstverlening. Anderzijds adviseer je de cliënten proactief over hun bedrijfsvoering op tactisch en operationeel niveau. Je verwerft enthousiast nieuwe opdrachten én je bent voor je collega’s een vraagbaak.

Je bent dus een klantgerichte, ondernemende teamspeler, met goed ontwikkelde sociale en analytische vaardigheden. Je beschikt over een afgeronde hbo/wo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie en hebt enkele jaren aantoonbare ervaring in de controlepraktijk van een accountantskantoor. Heb je ook nog kennis van de gezondheidszorg, dan is da een pre.

Wie zijn wij? 

AGZ is al bijna 20 jaar actief binnen de gezondheidszorg. Wij helpen onze klanten (met een hart voor zorg) met grote vakkennis en kwalitatief hoogwaardige advisering vernieuwende stappen te zetten. Met grote betrokkenheid en gedrevenheid staan wij klaar voor onze klanten om te klankborden, mee te denken en aan-/ door te pakken. Dit doen wij vanuit onze drie vestigingen in Woerden, Maastricht en Zwolle. 

Wij zijn een fijn kantoor, al zeggen wij het zelf. Naast hard werken is er meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid. Er is een open cultuur; de partners zitten tussen de teamleden en springen in waar nodig. Wij doen het samen. AGZ werkt niet alleen voor de zorg, maar we hebben bovendien zorg om elkaar! Een gezonde balans tussen werk en vrije tijd vinden wij heel normaal. Dat betekent ook reële werkverwachtingen en een dito planning. Overwerk is geen regel maar een uitzondering.

Wat bieden wij jou? 

Vanzelfsprekend een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen. De regie ligt bij jou, AGZ daagt uit, biedt ruime faciliteiten voor professionele én persoonlijke ontwikkeling. Je kunt meegroeien met onze ambities. Om veerkrachtig, enthousiast en bevlogen te blijven, vinden we het belangrijk dat je nadenkt over wat jou energie geeft in het werk, of daarbuiten. 

Afhankelijk van je woonplaats kies je voor een vast kantooradres.

Informatie en/of solliciteren?

Heb jij nog vragen? Bel of stuur een mailtje. Telefoonnummer 030-3074960 | e-mail HR@agz.nl Of mail direct je enthousiaste motivatie met c.v. Wij kijken er naar uit! 

Terug naar vacatures