vacature: Assistent-accountant AGZ – Controlepraktijk kantoor Zwolle

Ben jij een accountant die werkelijk iets wil bijdragen?
Accountants voor de gezondheidszorg (AGZ) groeit en is op zoek naar een assistent accountant voor de controlepraktijk, vestiging Zwolle. Ben jij op zoek naar een rol vol betekenis? Kom jij het beste tot je recht in een groeiende organisatie, waar je de kans krijgt om alle facetten van het vak te ontdekken? Ja en ja? Dan is AGZ op zoek naar jou!

Wie ben jij?
Je bent een klantgerichte, leergierige, nauwkeurige en professionele teamspeler, met goed ontwikkelde sociale en analytische vaardigheden. Jij zorgt ervoor dat onze klanten verrassend goede service krijgen, door goed te luisteren en actief mee te denken. Je bent ver gevorderd in je opleiding HBO-/WO accountancy (RA) of andere relevante opleiding op minimaal HBO niveau, of volgt deze opleiding. Bij voorkeur heb je enkele jaren aantoonbare ervaring in de controlepraktijk van een accountantskantoor opgedaan en wil je graag doorgroeien naar de functie van controleleider!

Wie zijn wij?
AGZ is al bijna 20 jaar actief binnen de gezondheidszorg. Wij helpen onze klanten (met een hart voor zorg) met grote vakkennis en kwalitatief hoogwaardige advisering vernieuwende stappen te zetten. Met grote betrokkenheid en gedrevenheid staan wij klaar voor onze klanten om te klankborden, mee te denken en door te pakken. Dit doen wij vanuit onze drie vestigingen in Woerden, Maastricht en Zwolle. Wij zijn een fijn kantoor, al zeggen wij het zelf. Naast hard werken is er meer dan genoeg ruimte voor gezelligheid. Er is een open cultuur; de partners zitten tussen de teamleden en springen in waar nodig. Wij doen het samen. AGZ werkt niet alleen voor de zorg, maar we hebben bovendien zorg om elkaar! Een gezonde balans tussen werk en vrije tijd vinden wij heel normaal. Dat betekent ook reële werkverwachtingen, een dito planning en de flexibiliteit daar tussen. Overwerk is geen regel maar een uitzondering.

Wat bieden wij jou?
We vinden het belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen. De regie ligt bij jou, AGZ daagt uit, biedt ruime faciliteiten voor professionele én persoonlijke ontwikkeling. Je kunt meegroeien met onze ambities. Om veerkrachtig, enthousiast en bevlogen te blijven, vinden we het belangrijk dat je nadenkt over wat jou energie geeft in het werk, of daarbuiten. Vanzelfsprekend bieden wij jou een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en/of solliciteren?
Heb jij nog vragen over de functie van assistent-accountant voor de controlepraktijk? Bel of stuur een mailtje. Wij beantwoorden met alle plezier jouw vragen. Ben je enthousiast geworden over deze functie? Mail direct je motivatie met c.v. Wij gaan graag en snel het gesprek met jou aan!

Telefoon: 030-3074960 | e-mail hr@agz.nl.

Terug naar vacatures