vacature: Controleleider

Wat ga je doen?
Onze klantportefeuille in de zorgsector groeit, daarom zijn wij op zoek naar een controleleider die ons team komt versterken in Utrecht. Gezien onze groeiende portefeuille in het oosten van Nederland, hebben wij de ambitie om ons kantoren netwerk uit te breiden met een vestiging in de regio Apeldoorn. Hierdoor vragen wij nadrukkelijk ook mensen uit deze regio op deze vacature te reageren om ook verder ons netwerk in deze regio uit te breiden.

Je belangrijkste drijfveer is het ontwikkelen en onderhouden van een langdurige relatie met onze zorgklanten. Daarnaast ben je uiteraard verantwoordelijk voor het accountantsdossier binnen je gecombineerde portefeuille van controle- en beoordelingscliënten. Hierbij signaleer je knelpunten en kansen, om op basis daarvan voorstellen te doen. Enerzijds ter verbetering van de dienstverlening. Anderzijds adviseer je de cliënten proactief over hun bedrijfsvoering op tactisch en operationeel niveau. Je verwerft enthousiast nieuwe opdrachten én je bent voor je collega’s een vraagbaak.

Bij welke organisatie?
Kiezen voor AGZ, is kiezen voor het accountantskantoor in het hart van de zorg. Maak kennis met ons via onze website.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende functie met veel vrijheid, in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht, waar een open cultuur en fijne werksfeer heerst. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en jouw eigen goede ideeën in te brengen en uit te voeren.

Wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Je verdient een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring. De mogelijkheid bestaat om op termijn door te groeien naar de functie van accountant.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een klantgerichte, ondernemende teamspeler, met goed ontwikkelde sociale en analytische vaardigheden. Je beschikt over een afgeronde hbo/wo-opleiding Accountancy of Bedrijfseconomie en hebt enkele jaren aantoonbare ervaring in de controlepraktijk van een accountantskantoor. Kennis van de gezondheidszorg is een pre.

Meer informatie over jouw functie of interesse in een kennismaking?
Heb jij net als wij, hart voor de zorg én oog voor de onderneming? Wil jij bijdragen aan het succes van onze klanten? Bel dan met Martijn Kool, 06 53 29 73 74 of stuur direct je enthousiaste brief met c.v. naar martijn.kool@agz.nl.

Terug naar vacatures