vacature: Junior assistent-accountant Utrecht

Onze ambities
Onze klantportefeuille in de zorgsector groeit, daarom zijn wij op zoek naar een junior assistent-accountant die ons team komt versterken in Utrecht.

Wat ga je doen?
Als junior assistent-accountant voer je zelfstandig en in teamverband samenstelwerkzaamheden uit. Je onderhoudt contacten met jouw cliënten over gegevensuitwisseling die nodig is, zodat de administratie optimaal uitgevoerd kan worden. Ook voer en begeleid je financiële administraties en verzorg je diverse belastingaangiften. Je voert je werkzaamheden uit conform het daarvoor opgestelde werkprogramma en bouwt het kwalitatief hoogwaardig accountantsdossier op waarin je de uitgevoerde werkzaamheden vastlegt. Ook werk je actief aan je eigen (vaktechnische) ontwikkeling in de accountancy.

Bij welke organisatie?
Kiezen voor AGZ, is kiezen voor het accountantskantoor in het hart van de zorg. Maak kennis met ons via onze website.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende functie met veel vrijheid, in een omgeving die zich kenmerkt door kwaliteit en eigen verantwoordelijkheid. Je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht waar een open cultuur en fijne werksfeer heerst. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en jouw eigen goede ideeën in te brengen en uit te voeren. Wij vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. 
Je verdient een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een klantgerichte, leergierige, nauwkeurige en professionele teamspeler, met goed ontwikkelde sociale en analytische vaardigheden. Jij zorgt ervoor dat onze klanten verrassend goede service krijgen, door goed te luisteren en actief mee te denken. Je beschikt over een afgeronde hbo/wo-opleiding accountancy of bedrijfseconomie en hebt enkele jaren aantoonbare ervaring in de samenstel- en/of controlepraktijk van een accountantskantoor. Kennis van de gezondheidszorg is een pré.

Meer informatie over jouw functie of interesse in een kennismaking?
Heb jij net als wij, hart voor de zorg én oog voor de onderneming? Wil jij bijdragen aan het succes van onze klanten?

Interesse in de vacature Utrecht? Bel dan met Martijn Kool, 06 53 29 73 74 of stuur direct je enthousiaste brief met c.v. naar martijn.kool@agz.nl.

Terug naar vacatures