Naast Utrecht en Maastricht, nu ook een vestiging in Zwolle

Door onze groeiende portefeuille in het noordoosten van ons land hebben wij in Zwolle een nieuwe vestiging geopend! En wel op een bijzondere locatie; een karakteristiek voormalig schoolgebouw uit 1928 dat gerestaureerd en getransformeerd is naar een eigentijds kantoorgebouw ‘Wipstrik 95 .

Met dit kantoor zijn wij ook in deze regio nog dichter bij onze klanten. Wij bieden hen graag de mogelijkheid om hier, in alle rust met ons te sparren. In ‘Wipstrik 95’ is ook Cervus Belastingadvies gevestigd. Onze bestaande constructieve samenwerking gaan wij verder versterken.

Ons adres: Wipstrikkerallee 95, 8023 DW Zwolle. Parkeren is uiteraard geen probleem. Gerald Kuipers en zijn team ontvangen je graag. De koffie wordt vers gezet!

Vacature alert
Wij zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s die net als ons een groot hart hebben voor de gezondheidszorg; een sector die volop in de schijnwerpers staat en in beweging is. Wil jij als assistent of controleleider betekenisvol werk doen? Bezoek onze vacaturepagina! Wij ontmoeten je graag hier in Zwolle of in onze kantoren in Utrecht of Maastricht.